Om Pizzabakeren

Pizzabakeren er den hurtigst voksende pizzakæde i Norge, og er nu den største kæde på takeaway pizza i Norden. Pizzakæden har i dag over 175 salgssteder i Norge, 14 i Sverige, 1 i Irland, 1 i Kina samt 1 i Spanien og har planer om vækst også i andre dele af Europa. Vores målsætning i Danmark de næste 5 år er 40 etableringer over hele landet, og vi skal bage os ind i de tusinde danske hjem!

Virksomheden er baseret på at kunderne enten henter pizzaen selv eller får den leveret. Modtagelsen i markedet har været fantastisk helt siden starten af 2003, og i 2017 bagte og leverede kæden over 5 millioner pizzaer. Markedet har forstået at pizzaen smager af mere end den koster.

Det er mange års erfaring bag pizzaprodukterne, der er grundlaget for Pizzabakeren konceptet. William Gulliksen og Arild Ash Bringeland drev i årevis pizza forretninger på henholdsvis Hundvåg og Tasta i Stavanger inden Pizzabakeren-kæden blev etableret. Det bedste fra deres egne virksomheder dannede grundlaget for produktet og den menu, der i dag bruges i alle Pizzabakeren bagerier. Kæde konceptet blev etableret og sat i drift sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire stiftere etablerede selskabet Pizzabakeren Invest AS i maj 2003, og kædens første etablering skete på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Ud over at være kædekonceptets moderselskab og franchisegiver, er Pizzbakeren Invest AS ansvarlig for produktudvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskab og drift i Pizzabakeren-kæden.